Board Blog

Lieve leden,

Het is alweer de laatste week van periode 3, wat gaat het weer snel! Afgelopen week mocht ik het Klein Integratiefeest met als thema ‘Pyama Poarty’ samen met vijf andere verenigingen organiseren, het was een geslaagd feestje! (Vooraan de polonaise geduwd worden is stressvoller dan je denkt, zie de meme) Ik vond dit maar een hectieke, korte periode met veel strakke deadlines van mijn vak (bah), maar gelukkig ben ik er ook weer bijna vanaf en kan ik me richten op andere dingen: een paar herkansingen, een heerlijk weekje op vakantie naar Wenen, mijn verjaardag en dan de ALV en wisselborrel die ook in zicht komen! Oftewel: weer een drukke, maar leuke maand voor de boeg. Ik vind het enerzijds maar een raar idee dat straks Ciska en Marieke ons gaan verlaten in het bestuur, maar kijk er ook ontzettend naar uit om met de nieuwe leden en een nieuwe taak er een mooi halfjaar te van gaan maken! Hopelijk komen jullie deze laatste week ook een beetje door en hebben jullie niet teveel herkansingen, zodat er ook nog genoten kan worden van een paar vrije dagen. En weet: je bent altijd welkom in ons hok om even bij te komen of koffie te scharrelen!

Liefs, Joann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s